Over CyberverzekeringBedrijven.nl

CyberverzekeringBedrijven.nl is opgericht voor en door ondernemers. Het cyberrisico is misschien wel een van de grootste risico’s voor veel bedrijven. Want stel je voor dat je wordt gehackt. Of dat je slachtoffer wordt van zogenoemde ransom- of malware en er een bedrag in BitCoins moet worden betaald. Of dat gegevens van klanten openbaar worden doordat een e-mail naar een verkeerd e-mailadres wordt gestuurd. Welke gevolgen heeft dit voor jouw bedrijf?

Cybercrime risico.

Ons doel is om jou en andere ondernemers bewust te maken van het cyberrisico. Dat doen wij niet met lange teksten en moeilijke wetten, maar met duidelijke informatie over cyberverzekeringen, cybercrime schadevoorbeelden, tips, statistieken en nieuwsberichten over cybercrime.

Alle informatie op deze website is dan ook met grote zorg samengesteld door ons ervaren team van verzekeringsadviseurs. Dit in samenspraak met specialisten op het gebied van o.a. cybercrime, advocatuur en ICT. Door deze kennis en kunde te bundelen, willen wij je zo goed mogelijk informeren over cyberrisico’s en cyberverzekeringen.

Premie berekenen cyberverzekering.

Wij maken het je graag gemakkelijk. Daarom kun je via CyberverzekeringBedrijven.nl ook een premie berekenen voor een cyberverzekering. Als je dit wilt, kun je ook direct een cyberverzekering afsluiten. Volledig online. En binnen 2 minuten geregeld. Eenvoudig toch?

Achtergrond van CyberverzekeringBedrijven.nl

Wij zijn onderdeel van Hoeksche Advies, een onafhankelijk advieskantoor (intermediair) op het gebied van verzekeringen, pensioenen en vermogen voor ondernemers. Daardoor hebben wij een solide basis en beschikken wij over een ervaren team van medewerkers. Daarnaast voldoen wij -als professioneel intermediair- uiteraard aan alle wetgeving en zijn wij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK), Autoriteit Financiële Markten (AFM), het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) en in de registers van Register Adviseur Assurantiën (RAiA) en Dutch Securities Institue (DSI). Je sluit dus je cyberverzekering af bij een gerenommeerde en betrouwbare partij binnen de financiële dienstverlening. Wel zo veilig!

hoeksche-advies-verzekering
Al je verzekeringen onder één dak. Helder, persoonlijk en onafhankelijk. Verzekerd van een goed advies.

VERZEKERINGSADVIES

ZEKERHEID voor nu DUIDELIJKHEID voor later

Meer info…
hoeksche-advies-pensioen
Pensioenadvies op maat voor werkgevers en werknemers. Investeer vandaag nog in je toekomst van morgen.

PENSIOENADVIES

ZEKERHEID voor nu DUIDELIJKHEID voor later

Meer info…
hoeksche-advies-vermogen
Sparen of beleggen, zekerheid of risico. Haal met Hoeksche vermogensadvies optimaal rendement uit je vermogen.

VERMOGENSADVIES

ZEKERHEID voor nu DUIDELIJKHEID voor later

Meer info…

Meer weten over onze dienstverlening?

CYBERVERZERERING AFSLUITEN.
Neem geen onnodig risico!

Begin hier